webdesign buroVH
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Kiekeboer'n Kaart en -App

De Kiekeboer’n zijn met elkaar verbonden door middel van vier routes die het mooiste van het Twentse landschap laten zien. De routes zijn te fietsen of te wandelen en zelfs met de auto op pad is een mogelijkheid! De routes liggen in de gemeente Borne, Haaksbergen en Hof van Twente, zijn geconcentreerd rond de kernen Borne, Delden, Haaksbergen en Hengevelde en kennen ieder een eigen opstapplaats. De routes zijn aan elkaar te koppelen zodat er een meerdaags arrangement samengesteld kan worden met een overnachting in de regio. Enkele Kiekeboer'n bieden daarnaast de mogelijkheid om een bezoek aan hun bedrijf uit te bereiden met een arrangement, zodat een bezoek aan de Kiekeboer'n één grote beleving wordt!

 

Kiekeboer'n routekaart

De kaart waarop alle routes staan is verkrijgbaar bij de VVV's en Tourist Info Punten in de gemeenten Haaksbergen, Borne en Hof van Twente. De routes kennen verschillende lengtes en hebben verschillende thema's, zodat er een keuze gemaakt kan worden welke Kiekeboer'n bezocht worden:

- Kiek'n in Borne: circa 20 kilometer, blauwe route
- Kiek'n in Haaksbergen: circa 40 kilometer, lichtblauwe route
- Kiek'n in Hof van Twente, Delden: circa 30 kilometer, groene route  
- Kiek'n in Hof van Twente, Hengevelde: circa 30 kilometer, gele route

Op de routekaart staat tevens een korte beschijving van de deelnemende Kiekeboer'n, de openingstijden van de bedrijven met contactgegevens en bezienswaardigheden op de route. De Kiekeboer'n Kaart kost €2,50 en is tevens te koop bij de deelnemende Kiekeboer'n, waar ook met de route begonnen kan worden.

 

Digitale route

De vier routes zijn ook digitaal te verkrijgen via een speciaal ontwikkelde app. Op deze manier is het mogelijk om met de smartphone de route te volgen. Op de Kiekeboer'n App worden de Kiekeboer'n op de route voorgesteld, zijn openingstijden zichtbaar en wordt er achtergrondinformatie gegeven over bezienswaardigheden op en langs de route. Tevens zijn er van sommige Kiekeboer'n de bedrijfsfilms te zien.

Download de Kiekeboer'n App via een wifi-verbinding om datagebruik te minimaliseren. Als de app eenmaal op de smartphone staat verbruikt het geen datagegevens meer. De Kiekeboer'n App downloaden? Volg deze instructies!

De Kiekeboer'n App is in 2013 gratis! Maak kennis met deze nieuwe, digitale manier van recreatie en gebruik de app!

 

Bijzonder overnachten?

De Kiekeboer'n brengen graag de samenwerking met Twentelogies onder de aandacht. Twentelogies zijn bijzondere kleinschalige overnachtingadressen in Twente waarbij overnacht wordt in een typisch Twentse sfeer; authenticiteit, oprechte gastvrijheid en kwaliteit staan hierbij centraal. Overnachtingen in een monumentale boerderij, een luxe hooiberg, een boerenlodge of een cultuurhistorische locatie behoren tot de mogelijkheden. Maak een bezoek aan de Kiekeboer'n extra speciaal door een bijzondere overnachting! Twentelogies heeft speciaal voor de Kiekeboer'n de overnachtingsmogelijkheden langs de routes in beeld gebracht!

Kiekeboeren Routekaart 3D

logo-Twentelogies