webdesign buroVH
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Zorg voor nu en later

Beleef een unieke dag op de boerderij waar 'zorgen voor nu' en 'zorgen voor later' centraal staat. Tijdens deze beleving draait het om verwonderen en inspireren. Wordt verwonderd door de hulpboeren op zorgboerderij Erve Meyerinksbroek en wordt geïnspireerd door de energie-neutrale boerderij van de familie Kristen. Een leuke maar zeer zeker ook educatieve dag, waarbij het praktisch inspelen door deze boeren op landelijke ontwikkelingen binnen de landbouw, zorg en milieu centraal staan.

De ochtend start 's ochtends in de koffieschenkerijk van Erve Meyerinkbroek, waar de hulpboeren met trots de koffie en thee uitserveren. Uiteraard hebben zij het bezoek van deze dag al goed voorbereid en dat laten ze graag zien! Vervolgens vindt er een rondleiding op het bedrijf plaats met informatie over het veelzijdige erf Meyerinksbroek, waar landbouw, zorg en educatie samenkomen.

Rond het middaguur wordt een heerlijke lunch geserveerd door de hulpboeren, waarna de middag voortgezet wordt op Inspiratieboerderij Duurzaam in Hof van Twente. Na een rondleiding op deze bijzondere melkveehouderij - waar duurzaamheidsaspecten zijn geïntegreerd in de bedrijfsvoering - volgt er een workshop energiebesparing. Onder het genot van een borrel met iets lekkers wordt het gesprek over duurzaamheid voortgezet.

Inbegrepen:
Koffie/thee, lunch en workshop

Duur:
Van 10.00 uur tot 16.00 uur
Dit arrangement is te boeken van april t/m september.

Het vervoer tussen beide locaties is niet inbegrepen, maar kan op aanvraag geregeld worden.

Neem via onderstaand formulier vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden, meer informatie en/of een prijsopgave.