webdesign buroVH
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Crea Bea

Crea Bea’s opgelet! Neem een kijkje in de keuken van de zorgboerderij en laat je creativiteit de vrije loop tijdens een workshop ‘crea’-teiten met  o.a. schilderen en mozaïeken. Het ontvangst zal zijn op Erve Meyerinkbroek, waar een hartelijk welkom bij de hulpboeren hoog in het vaandel staat! Na een heerlijk kopje koffie of thee en een uitleg over de dag wordt er begonnen met een ochtendvullende rondleiding over de boerderij, waarbij de hulpboeren u meenemen en vol enthousiasme uitleggen welke functie zij hebben in het bedrijf.

Rond het middaguur wordt de lunch verzorgt door de hulpboeren. Daarna gaat de dag verder bij Atelier Gein. Na een welkom het bedrijf in 'boerensfeer' wordt er een vervolg gegeven aan de dag met een creatieve slag! Voor het middagdeel heeft u de keuze uit de volgende activiteiten:

  • Ontwerp je eigen boerenbont servies; porselein schilderen. Deelnemers aan deze workshop krijgen servies en ontwerpen hun eigen sjabloon. Deze persoonlijke sjablonen worden geschilderd op het servies)
  • Scherven brengen geluk; mozaïekworkshop. Deelnemers aan deze workshop maken een klein spiegeltje van scherven aardewerk, tegels en porselein
  • 'wie wat bewaart'...; etagère maken van aardewerk/porselein. Deelnemers aan deze workshop nemen eigen (oud afgedankt of servies van oma op zolder) mee . De etagère wordt samengesteld uit eigen en/of ander serviesmateriaal aanwezig in het atelier. De etagère kan 'gepimpt' worden met verf, beeldjes e.d.


Inbegrepen:

koffie/thee, lunch en workshop

Duur:
van 10.00 uur tot 17.00 uur

Vervoer tussen beide locaties is niet inbegrepen, maar kan op aanvraag geregeld worden.

Neem via onderstaand formulier vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden, meer informatie en/of een prijsopgave.