webdesign buroVH
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Welkom bij De Kiekeboer'n !

icoon graan

Kwekerij Visschedijk

Kwekerij Visschedijk is "niet zomaar een kwekerij..." Op het erf van een voormalig varkens- en melkveehouderij zijn het nu voornamelijk tulpen die er groeien. Groepen mensen of passanten kunnen het bedrijf komen bezoeken.

Lees meer: Kwekerij Visschedijk

 

 

Icoon geit

Melkgeitenbedrijf Veelers

De melkgeitenhouderij van de familie Veelers ligt net buiten het dorp Hengevelde. Op het bedrijf kan de dageljikse gang van zaken bekeken worden. Het bedrijf is vrij toegankelijk op aangegeven dagen.

Lees meer: Melkgeitenbedrijf Veelers


icoon koe

Melkveebedrijf ter Weele

Jan en Hélène ter Weele houden op hun melkveebedrijf in de buurtschap Deldenerbroek (Ambt Delden) Montbéliarde koeien. Een frans koeienras uit de Jura-streek. Op het bedrijf bevindt zich een Rustpunt.

Lees meer: Melkveebedrijf ter Weele

icoon koe

Melkveebedrijf Paskamp-Groeneveld

De melkveehouderij van de familie Paskamp en Groeneveld ligt in het landelijke Ambt-Delden. Erve Pellerij is een Twickel-boerderij uit 1866 en ligt op een prachtige plaats in in de buurtschap Azelo, horend bij Landgoed Twickel.

Lees meer: Melkveebedrijf Paskamp-Groeneveld

icoon tractor

Melkveebedrijf Pasman-Aalpol

In het buurtschap Usselo, aan de zuidkant van Enschede, pal tegenover de Wissinksmöl, dichtbij recreatieplas Het Rutbeek, aan de doorgaande weg van Enschede naar Haaksbergen ligt het moderne melkveebedrijf van de familie Pasman-Aalpol.

Lees meer: Melkveebedrijf Pasman-Aalpol

icoon koe

Melkveebedrijf Damveld

In Haaksbergen ligt aan de Kolenbranderweg het agrarische melkveebedrijf van de familie Damveld. Agrariër André melkt er met passie dagelijks hun zwartbonte koeien.

Lees meer: Melkveebedrijf Damveld

Icoon varken

Landbouw-, zorg- en educatieboerderij Erve Meyerinkbroek

In het buitengebied van Haaksbergen ligt op de grens met Hof van Twente het landbouw-, zorg- en educatieboerderij van Joseph Asbreuk en Sjanne Meyerink. Op een unieke locatie combineren de agrariërs het bedrijf met een zorgfunctie.

Lees meer: Erve Meyerinkbroek