webdesign buroVH
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

(Fiets)route app

De Kiekeboer’n zijn met elkaar verbonden door middel van vier routes die het mooiste van het Twentse landschap laten zien. De routes zijn te fietsen of te wandelen en zelfs met de auto op pad is een mogelijkheid! De routes liggen in de gemeente Borne, Haaksbergen en Hof van Twente, zijn geconcentreerd rond de kernen Borne, Delden, Haaksbergen en Hengevelde en kennen ieder een eigen opstapplaats. 

Naast een 'traditionele fietskaart' zijn de vier routes ook digitaal te verkrijgen via een speciaal ontwikkelde app. Op deze manier is het mogelijk om met de smartphone de route te volgen. Op de Kiekeboer'n App worden de Kiekeboer'n op de route voorgesteld, zijn openingstijden zichtbaar en wordt er achtergrondinformatie gegeven over bezienswaardigheden op en langs de route. Tevens zijn er van sommige Kiekeboer'n de bedrijfsfilms te zien.

 

Installeer de app!

Download de Kiekeboer'n App via een wifi-verbinding om datagebruik te minimaliseren. Als de app eenmaal op de smartphone staat verbruikt het geen datagegevens meer. De Kiekeboer'n App is in 2013 gratis! Het installeren van de app op de telefoon is heel eenvoudig. Volg de onderstaande instructies op en beleef het fietsen eens anders!

- Zorg dat de telefoon een internetverbinding heeft
- Installeer de gratis AbelLife App voor iPhone http://bit.ly/Hn7nok of
- Installeer de gratis AbelLife App voor Android http://bit.ly/H25wrW
- Start de AbelLife app op en ga naar "Koop Route"
- Druk rechtsbovenin op "Gratis"
- Selecteer "Twente – Kiekeboeren'
- Druk op "Bekijk bundel"
- Druk op "Download"
- De routes staan na het downloaden bij "Mijn routes"

Veel plezier bij de Kiekeboer'n! 

 

AbelLife - wandelen en fietsen - screenshot thumbnail       AbelLife - wandelen en fietsen - screenshot thumbnail       AbelLife - wandelen en fietsen - screenshot thumbnail