webdesign buroVH
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

 

Melkveebedrijf Damveld

 

Het bedrijf van de familie Damveld is idyllisch gelegen aan een kruising van zandpaden. Waar 115 koeien, die door 2 melkrobots worden gemolken, en 90 stuks jongvee worden gehouden. André Damveld wil graag zijn passie voor de melkveehouderij delen met geïnteresseerden en zowel jong als oud een gezellige middag bezorgen waarin kennis van en over het bedrijf centraal staan. Daarnaast laat de familie Damveld graag zien wat er allemaal bij komt kijken om koeien te houden; welke werkzaamheden daarbij horen en welke producten van melk gemaakt kunnen worden.

boerderij-educatie

kiekeboern logo 

Wat kun je doen bij Melkveebedrijf Damveld

 

De familie Damveld neemt bezoekers graag mee voor een rondleiding op het erf. De vragen van de bezoeker staat daarbij centraal, zodat elk bezoek een unieke ervaring is en afgestemd is op de informatiebehoefte van de bezoeker. Verder is er op het erf ook een rustpunt gevestigd, waar tegen een kleine vergoeding zelf een kop koffie of thee kan worden gezet.

 

 

Waar vind je Melkveebedrijf Damveld

 

Kolenbranderweg 99
7482 SE  HAAKSBERGEN
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel.: 053-5723410

Openingstijden:
Voor bezoek aan het bedrijf kan contact opgenomen worden met André Damveld per mail of telefoon.